Vrijdag 15 september

Dj Bart Smolders

Onze warming-up dj, bekend uit de 90's als producer bij Astroline, dj in de Reflex, ...

Sven Ornelis

Deze presentator is vooral bekend van zijn ochtendprogramma's bij Q-music en Joe. Maar als DJ van voornamelijk foute muziek brengt hij de sfeer er ook in op allerlei feestjes.

Robert Abigail

Robert Abigail, is een Nederlandse dj, die verschillende zomerhits had. De bekendste zijn: Mojito song, Merenque, Good Times en Meneando.

Bonzai All Stars

Bonzai All Stars bestaat uit goede vrienden en DJs Christian Pieters (Fly) en Marnik Braeckevelt. Dit duo heeft bijgedragen aan het definiëren van housemuziek van het begin tot midden jaren negentig.

Vandaag beschikken de jongens over veel platenlabels onder de Bonzai Progressive banner en zijn zij regelmatige gasten bij grote feesten en festivals in heel Europa, zoals Tomorrowland, Super Sonic Festival, Back to the 90s, Burcht Dance, 21 Years Van Cherry Moon en Cherry Moon Beach. Het doel van deze samenwerking is om de herinneringen terug te brengen van een tijd waarin de muziek fris en nieuw was. Oldschool sound is steeds meer aanwezig in de hedendaagse muziek.

Dj Mr Jim

We sluiten de avond af met Mr Jim, dj in meerdere clubs & party's (Club Tibu, Reflex, Acte 6, RGR, Volmolen, Carré, Club V, Versuz, De Nieuwe Viertap, D Club, ...)

© 2017 Rights Reserved | vzw 4U