Zaterdag 16 september - Schlageravond

Deuren open om 19u30

Yves Segers

Yves Segers begon zijn carrière als zanger van Toast, waarvan we de hit "Ik schreeuw het van de daken" ongetwijfeld nog kunnen meezingen. Nadien gaat hij solo verder, met nog meer hits zoals "Café de zwaan".

We zijn blij dat Yves Segers, die we de eerste editie ook al te gast hadden op Haspengouw Swingt, onze eerste Schalgeravond mag openen. Hij is DE ambiancemaker bij uitstek!

Phil Kevin

Ook Phil Kevin staat, net als de vorige artiest, al meer dan 25 jaar op de planken. Deze Sint-Truidense zanger kende een monsterhit met "Komaan en doe het".

Jaren later is hij weer helemaal 'back', en heeft hij weer nummer 1 hits te pakken met "Laat me" en "De mallemolen".

Bart Kaëll

De derde artiest van de avond kende vooral in de jaren '90 verschillende hits die we zeker nog kunnen meezingen: De Marie-Louise, Zeil je voor het eerst, Mooi weer vandaag.

Dat ambiance hét handelsmerk is van deze topentertainer, werd deze zomer nog maar eens bevestigd toen hij de Radio 2 Zomerhit award in de categorie ‘BESTE AMBIANCE’ in de wacht sleepte.

Get Ready!

Begin dit jaar maakte deze populaire boysband uit de jaren '90 bekend dat ze terug gaan optreden in de originele bezetting. We zijn blij dat we hen dus ook hebben kunnen vastleggen om naar Gingelom af te zakken. Je kent ze ongetwijfeld nog wel van de hits "Diep", "Laat", "Vuur" en nog vele andere.

De Romeo's

Deze 3 knappe heren laten al meer dan 10 jaar menig vrouwenhart sneller slaan, en zorgen daarbij ook voor toffe ambiance-hits zoals o.a. "Viva De Romeo’s", "Deze is voor Julia" en "Dans de sirtaki". In 2017 brengen ze hun eigen "Frikandel XXL" en de film H.I.T. uit.

© 2017 Rights Reserved | vzw 4U