Zaterdag 15 september - Schlageravond

Deuren open om 19u00

David Vandyck

In 2007 was zijn doorbraak met "Een superlange nacht". Met "Met heel mijn hart" scoort David zijn allereerste nummer 1-hit. Een paar jaar later verschijnt "Waar jij ook gaat", een duet met Corry Konings, waarmee David scoort bij het grote publiek.
David ontpopt zich als een echte live artiest en schrijft als auteur/componist in 2016 mee aan zijn zomersingle Voel de beat, die op heel wat airplay kan rekenen op de Vlaamse radio's.
Tijdens de zomer van 2017 was David Vandyck genomineerd in de categorie 'Beste Zanger' voor de Story Awards 2017 en benoemt het weekblad Dag Allemaal David tot meest geboekte artiest in Vlaanderen.

Steve Tielens

Steve Tielens, charmezanger, entertainer en presentator uit Boom, gekroond tot "polonaise koning". Een sfeermaker die als geen ander weet hoe je een onvergetelijk volksfeest bouwt. Bekende nummers zijn: "De polonaise", "Elisa", "We gaan een feestje bouwen" en "Het is weer Couckenbak".

Willy Sommers

"7 anjers, 7 rozen" was zijn grote doorbraak begin jaren '70. Nadien bleef Willy verschillende hits scooren: "Het water is veel te diep", "Als een leeuw in een kooi", "Kijk eens diep in mijn ogen" met Wendy Van Wanten, en ga zo maar verder.

Willy Sommers is ook meer dan 10 jaar het boegbeeld van het muziekprogramma Tien om te zien. Tot op de dag van vandaag is hij een graag geziene artiest op Schlagerfeestjes!

De andere artiesten worden in de komende weken bekend gemaakt.

© 2018 Rights Reserved | vzw 4U