Zaterdag 15 september - Schlageravond

Deuren open om 19u00

Elsy M

Deze Gingelomse all-round zangeres staat voor een kwalitatief hoogstaand optreden en ambiance. Elsy M kan heel veel genres aan en is zowel geliefd bij een gemengd publiek als bij senioren. Een mooie, krachtige stem, die zeer gevoelig weet te interpreteren, is een garantie, een ware certitude voor een geslaagd evenement.

David Vandyck

In 2007 was zijn doorbraak met "Een superlange nacht". Met "Met heel mijn hart" scoort David zijn allereerste nummer 1-hit. Een paar jaar later verschijnt "Waar jij ook gaat", een duet met Corry Konings, waarmee David scoort bij het grote publiek.
David ontpopt zich als een echte live artiest en schrijft als auteur/componist in 2016 mee aan zijn zomersingle Voel de beat, die op heel wat airplay kan rekenen op de Vlaamse radio's.
Tijdens de zomer van 2017 was David Vandyck genomineerd in de categorie 'Beste Zanger' voor de Story Awards 2017 en benoemt het weekblad Dag Allemaal David tot meest geboekte artiest in Vlaanderen.

Steve Tielens

Steve Tielens, charmezanger, entertainer en presentator uit Boom, gekroond tot "polonaise koning". Een sfeermaker die als geen ander weet hoe je een onvergetelijk volksfeest bouwt. Bekende nummers zijn: "De polonaise", "Elisa", "We gaan een feestje bouwen" en "Het is weer Couckenbak".

Sam Gooris

In 1992 kende hij zijn grote doorbraak. De single "Marijke" staat zeventien weken lang in de top 3 van de Vlaamse hitparade. Het schijfje gaat meer dan 25.000 keer over de toonbank en levert Sam een eerste gouden plaat op. Enkele maanden later is het weer prijs met "Kom Mijn Liefste Meisje". In 1995 is het hek helemaal van de dam met de single "Laat Het Gras Maar Groeien".
Vanaf 2002 krijgt zijn populariteit een stevige injectie dankzij "De Pfaffs", de realitysoap bij VTM waarin hij met vrouwlief Kelly en de rest van de familie acte de présence geeft. Sam toont zich zoals hij is: een sfeermaker als geen ander. Sindsdien staat de zanger elk weekend op de podia in Vlaanderen en Nederland, goed voor zo’n 120 tot 150 optredens per jaar.

Willy Sommers

"7 anjers, 7 rozen" was zijn grote doorbraak begin jaren '70. Nadien bleef Willy verschillende hits scooren: "Het water is veel te diep", "Als een leeuw in een kooi", "Kijk eens diep in mijn ogen" met Wendy Van Wanten, en ga zo maar verder.

Willy Sommers is ook meer dan 10 jaar het boegbeeld van het muziekprogramma Tien om te zien. Tot op de dag van vandaag is hij een graag geziene artiest op Schlagerfeestjes!

© 2018 Rights Reserved | vzw 4U | Privacy | Algemene Voorwaarden